Beşiktaş Sakatlar : Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu : Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Rachid ghezzal, altay maçında yok, .

Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Guti benzetmesi! "Gözlerin pasını sildi" - Orta Çizgi
Guti benzetmesi! "Gözlerin pasını sildi" - Orta Çizgi from ortacizgi.com
Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu
Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu from i.internethaber.com
Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu.

Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi.

Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı.

Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu
Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu from i.internethaber.com
Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Rachid ghezzal, altay maçında yok, .

Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar .

Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Sergen yalçın'dan sakatlık sorusuna çok sert cevap! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde;

Beşiktaş Sakatlar : Mardin'in 'telkari' gümüşü ABD yolcusu : Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde; Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .